Du är min.


TÄNDERNA FIXADE!

Nu är tänderna äntligen fixade, så kanske blir mer bloggning i framtiden. I alla fall om en snar framtid. Hon var så himla annorlunda igår! Film kommer kanske, då pappa filmade.


tillfälligt avbrott

Hejhej, som ni märker bloggar jag inte längre, finns verkligen ingen tid då jag har fullt upp i skolan, rider, är med kompisar och plus att internet inte funkar på skolan som det ska. Så orkar verkligen itne längre. Kanske kommer tillbaka när jag får tid eller något.

Camina är så himla jävla jätte söt i stallet, står helt lös nu medan jag fixar henne. Söten! :I

 äta mobil kanske?

Hästkunskap

Sitter på lektion vi ska studera hästens beteende i 40 min. Så sitter framför caminas hage och gör inte så mkt mer än att anteckna de hon gör xD


förlåt

förlåt för att jag är så otroligt dålig på att uppdatera, men har ingen tid eller lust faktiskt.. jätte skumt. men camina var jätte fin idag i alla fall, sedan hade jag hästövningar och red miro! Han var riktigt fin faktiskt! :) Gjorde bra övningar, är nöjd.


saknar min tjej alldeles för mkt..

Nostalgi tripp på Norrga

Nämen tjenare! Bloggar lite från mobilen. Ikväll var jag ute i det gamla stallet jag stod i på Norrga i 2 år innan jag flyttade till Berga. Var ca. 1 och ett halft år sedan jag var där. Kändes bra faktiskt, saknade stället. Varenda litet hörn, litet ställe på de där stallet har ett minne. Det var där jag och coffy spenderade vårt alldra första år tsm. Det var där vi busade runt, sov på höloftet och allt vad vi nu hittade på.. Blev glad att va tillbaka. Hälsade även på Tobbe, lilla söta Tobbe. Han var mindre än vanligt haha, men mkt smalare och finare. Han va så söt så!

Tog lite bilder i stallet, coffy och luckys gamla box samt på Tobbe :)

 

 


RSS 2.0