Rida Pigga Lina Äro Kul

Hej hopp! Idag hade vi även hästövningar prova på här på skolan dåra, dressyr till att börja med. Fick berätta lite om oss själva inom hästhållning osv. Sen frågade hon vad vi gillade för typ av hästar. Pigga, framåt och känsliga sa jag då såklart. Så fick rida Lina! Hon var riktigt känslig, rätt svår ibörjan när hon mest bara vill springa och gå i en hög ostadig form, men sen när man fått ner henne och man verkligen rider varenda steg så blev hon så jävla fin! Hon är lite som en unghäst och väldigt outbildad trots sina 9 år. carro tyckte att hon var riktigt fin i slutet också, jätte kul att höra. Vi gjorde bra övningar som jag kommer köra med camina med! Lina slappnade av tom i galoppen sen, så himla kul. Vill jätte gärna rida henne fler gånger! Vi var bara 4 st i gruppen också så det var skönt, det slapp bli trångt osv. Är ju trots allt inte van att rida som på "ridskola" haha, var ju några år sedan.. typ.. 4-5 år sedan ju! Fast det gick bra och carro var ju duktig. Efter var både jag och lina helt slutkörda så duschade av henne och lät henne stå inne och äta sin lunch. Nu ska jag ta en powernap och sen ner och rida camina.. är ju otrolgit trött så får se vad jag hittar på. Kommer bli kul att ha med henne under lektions tid sen! Kan nog vara jätte nyttigt. På måndag har vi halvdag igen med bara ridövningar och då blir det hoppning.. skulle gärna vilja ha Allan då. Han verkar typ bäääääst jue. Jaja, ska sluta skriva nu!

tog en bild på lina i stallet, kan lägga upp den sen så ni får se henne
nu slänger jag bara in en bild på mig och coffyy.
Idag fick vi båda jobba kondition

haha oj vad jag är trött och sliten, har ju haft friidrottsdag idag och fick springa massor, direkt efter det var jag ju tvungen att mocka och fixa i stallet och jag tänkte att när jag ändå var där kunde jag ju rida för då har jag ju hela kvällen på mig att ta det lugnt. Så tog in henne och borstade av henne ren och fin. Red ut, och hon var lite spänd i början. Körde konditionsträning på rakan (intervaller) shit vad hon fick jobba, ökade på med en länga galopp denna gång och tillbaka travade jag henne jätte lugnt och jobbade henne, fybubblan vad fin hon var! Blev så överlycklig! Men så hade dom sprayat på marken tillbaka hem och jag kom i trav, hon bara kastade sig över det och jag åkte fram på halsen XD Men jag höll mig kvar och kom upp.. tur att jag inte ramlade av haha. Nä sen så gick vi förbi grisarna som hon verkligen är livrädd för, när jag kom tillbaka till stallet var hon alldeles dyngsur så jag duschade av hela henne och satte på halsfleecetäcket så fick hon stå inne. Jättebra att hon kan stå inne själv utan att hon bryr sig. var lite orolig att hon itne skulle klara det, men hon står lös i stallgången och bryr sig inte. :)nyduschad camina :D

helt slut

Idag hade jag ju somsagt trav på morgonen. Och sedan ett pass på eftermiddagen, blev 4-5 varv trav nonstop på flisen. Askul att köra dom första varven, sen blev det mest långtråkigt. Men körde somsagt santana, riktigt pigg haha. Lämnade ibland avstånd efter den som var framför så jag kunde släppa av han emellan åt. Hahah shit vilken kraft och vad fort det gick! Kul att ha testat på det men ingenting jag vill hålla på med tror jag.

Sedan red jag camina efter middagen. testade ju hackamoret och hon var så grymt lyhörd. Började med att bara prova att se att hon lyssnade på grunderna, gas, broms och ja mina förhållningar. Gick jätte bra, så började jobba henne och hon var så fin i skritten, höll formen i övergångarna vilket hon har svårt att göra annars med bettet. Dock blev hon lite stark i galoppen och ville mest dra och bli ltie framtung.. men jag tror att om jag hittar knapparna där med hackamoret så kan hon bli hur fin som helst. Bara galoppen sitter så kan hon nog gå på hackamore framöver tills munnen är kollad.. för känner mig så taskig att rida annars. Hon verkade älska hackamoret och skummade för fullt haha. Pigg var hon också, herregud! :D

jag och fantom


och så har vi santana


och min fina camina i sitt rosa hackamore haha
(coffys gamla hackamore/träns, passar perfekt otroligt nog)


Trav

Hi there! Sitter på rummet och vilar en stund. Har bara haft hästövningar idag! Vi provar på trav, det var en riktigt cool känsla att sitta där bakom och känna dragkraften framifrån. Och fort gick det! Satt bakom lilla söta pigga fantom hihi. Så nu kan jag sela och setta på vagn bakom en travis! Varje dag lär man sig ngt nytt! Alltid bra att kunna ju haha trotts att jag inte kommer välja trav.. för det kan nog bli långtråkigt och dessutom riktigt kallt att sitta där bakom.. ska tillbaka till stallet om en halvtimma och då ska jag sitta bakom santana! Så jävla fin han är! Därefter blir det nog att fixa med camina och rida på hackamore i ridhuset efter middan. Mycket häst idag.. kul!

http://www.bergagymnasium.se/Uploads/Berga/Resized/H%C3%A4st-p%C3%A5-riktigt_utan%20text465x178.jpg
lånad bild från bergas hemsida

berga fråga

Postat av: Kim

hej! jag har funderat på att börja å berga, har kollat på deras hemsida och det verkar bra o så..
Undrar bara hur man gör om man ska ha med sig häst dit, finns det platser där och hur mycket kostar det och så? :)

 

Svar: tja kim! Jo berga är bra om man orkar lägga ner energi på're, vet inte riktigt hur dom nya skollagarna är dock men jag tror att det är fortfarande är bra haha. Ja man anmäler sig bara i samband till att man söker till gymnasiet att man har egen häst, så brukar man oftast få boxplats. Man fyller i om man vill ha stor, liten box eller spilta. Jag vet inte riktigt hur mkt det kostar men det är under 2900 i alla fall. Och då ingår foder, strö, ridhus och in/utsläpp, täckesbyten samt mocking på helgerna förutom var ca. 4järde vecka då man själv stalltjänstar och tar hand om 9 hästar.

 


och idag gick det bra

Idag longerade jag henne och hon gick som en klocka. Så himla fin och duktig! Började med att trava löst utan inspänningar eller något. Sedan spände jag in lite i taget, så himla fin hon var. Lyssnade otroligt bra, ökade på traven så jävla bra om jag får säga så, hon verkligen jobbade under sig och tror hon tyckte det var kul. Blev ganska mycket jobb idag för tjejen, tror hon behövde det. Imorgon ska jag rida med hackamore, det blir intressant. Sen ringa tandläkaren för att dom ska kolla hennes stackars mun! :/ Ja, hon var otroligt duktig och mysig idag somsagt. Min fina tjej! Löslongerade henne idag med förresten, och då var liksom julia och red sin ponny i ridhuset, endå lyssnade camina på mig och la fokus på mig! Hade på inspänningarna ibörjan på henne fast utan longer linan så hon fortfarande jobbade under sig! Video kommer imorgon eller något. <3storis tjejis

Gick inte alls bra att rida idag, varken jag eller camina var på humör


Stalltjänsten tar upp min bloggtid

Hej mina vänner. Jag har inte hunnit uppdatera alls typ. Igår blev i alla fall camina nyskodd vilket kändes jätte skönt. Hovslagaren tyckte hon hade fina hovar. Dock blev det en strl mindre på skorna än det hon hade innan för han tyckte hon hade långa hovar. Så nu ser det mkt bättre ut! Idag kommer camina gå två pass, ett nu på morgonen där jag ska intervall träna henne och sedan ett dressyrpass med jenny ikväll. Imorgon blir det hoppning. Ska bli kul faktiskt. Nej nu hinner jag inte riktigt skriva mer ska sova sen somsagt ner och rida därefter lunchfodra. Ha det bra hörrni!


Look at my horse, my horse is amazing

Idag ringde vi hovslagaren som kommer imorgon och skor om både camina och hazena. Men travsara ryckte i alla fall av båda caminas bakskor som var lösa. Efter det ställde jag in henne så hon fick käka, och senare på kvällen gick vi ner och red. Gick otroligt bra i dressyern, jätte fin i skritten och övergångarna men fortfarande att hon bet sig fast i ena sidan. Hoppade ett par sockerbits hinder och jobbade på att göra volter på dom små/stora. Gick väll hyffsat! Hon blev bara så otroligt pigg! Men det tyder ju också på att hon hade roligt.

Dock tror vi hon har något "allvarligare" sår i munnen eftersom skummet hon tuggar ut oftast är röd/oranget. Och dessutom så är hon alldeles FÖR känslig i munnen. Så det MÅSTE kollas upp snarast.. tycker så synd om min tjejjj. Hon var jätte lugn och mysig i stallet med. Stod och pussade massor med henne. Nej nu måste jag kila, slänger in en bild från idag.


Hur kan man göra såhär?

USCH. Hur kan man göra såhär mot en två årig instabil häst? En häst utan balans? Piska på dom tills dom springer åt helvete fort. Eller rättere sagt, hur kan man göra så här mot någon häst över huvud taget?! Tycker det är helt jävla sjukt.

OBS! om du är väldigt känslig så kolla ej.


Min otur

Idag har stalltjänsten rullat på som vanligt, dock ösregnade det på slutet av dagen så tog in hästarna lite tidigare för att dom skulle kunna torka upp så vi kunde rida efter middagen! Camina hade såklart rullat sig så duschade av henne helt och lät henne stå inne med halsfleecetäcket under middan. Efter jag käkat gick jag ner till stallet igen för att göra i ordning henne och dressyra i ridhuset. Men då har hon ju såklart en lös sko. SUCK! Så antagligen rycks båda av imorgon och jag kan åtminstone rida i ridhuset då.. blev att stå och borsta av henne länge och började även på att lära henne "puss" hihi. Inte jätte fokuserad men när hon väl fattade vad som var berömen så blev hon genast posetiv och gav mig en puss. Strechade även halsen lite och stod och bara mös med henne. Blev altså en mys-dag helt enkelt. Faktiskt mkt trevligt och tror det behövs fler sådanna dagar så vi får en bättre chans att lära känna varandra förutom på hästryggen.. ska ner och leka med henne i ridhuset snart hade jag tänkt också! :)fin tjej <3

Camina börjar bli riktigt lydig

Hon är så otroligt smart häst faktiskt. Har redan lärt sig att stanna utanför stallet tills jag hoppat av, dragit upp stigbyglarna. Står oftast stilla när jag sitter upp nu. Backar nästan själv in i spolspiltan och står lös medan jag spolar henne. Går bort för att kanske ta bort bajs osv då står hon kvar och bara tittar på mig tills jag smackar då kommer hon till mig haha :) Väntar utanför boxen trots att den är uppe och jag håller på att lägga in mat tills jag tagit bort all utrustning. Börjar få bort att hon äter ur höpåsarna vid stallgången medan hon står lös och jag fixar henne hihi. Så himla lugn häst! I början var hon spänd att ta in/ut från hagen nu är hon vilken tröttmössa som helst och lunkar på med huvudet nere i marken typ! Gillar dig bara mer och mer för var dag som går camina..


Lyckad uteritt

idag red jag ut med johanna och hazena. Camina skötte sig exemplariskt. Vi hade en jätte trevlig uteritt med solen som lös starkt. Blev en tur runt GP och lite lugn galopp. På hem vägen jobbade vi hästarna sidvärtes och fick dom att verkligen jobba under sig. Skrittade förbi kossorna och det gick faktiskt jätte bra. Sen har vi staölltjänstat idag också, har gått mkt bra. Kommer nog gå bättre när vi kommit in i rutinerna och så. :) Nej nu ska ridkläderna bort och sen om ett tag kvällsfodra.


Ser fram emot ett år med er 3 <3

Longering

Camina har gått stenhårda dressyr pass i helgen med jenny så idag kände jag för att rida ut. Men det pissiga vädret stoppade mig så blev att longera lite i ridhuset. Gick faktiskt riktigt bra! Övade på att få henne att öka i traven och fick fram ett riktigt grymt steg! Hon jobbade verkligen under sig i galoppen och lyssnade fintfint. Lite svårare att få henne från trav till skritt då hon blir lite ofukuserad och vill gärna bara jobba. Efter att jag jobbat henne ganska intensivt i båda varven så plockade jag av hjälptyglarna och lät henne trava lite fritt i båda varven. Tror hon tyckte det var skönt att sträcka på halsen faktiskt. Blev massa pussar efter.

Har ju stalltjänst denna vecka så blir mycket stall, tidiga mornar och hinner kanske inte blogga så mycket. Men ska försöka! Kram på er


Kul med skitig häst..

coffy var exakt lika grisig! Rullar sig varje dag, och gärna i den lerigaste pölen. Haha åh..Idag fick man smaka sand från 170cm ner

haha idag ramlade jag av camina xD Hon var grymt brunstig, märkte det redan från när jag tog in henne från hagen och i gången. Men försökte rida på som vanligt. Hade ställt fram ett sockerbitstitt hinder och en vanlig oxer med 18 m mellanrum och försökte få in ca 5 galopp språng. Travade förbi vattenmatten och då stänkte de massa sand på och varken hon eller jag var beredd och hon flög åt sidan, jag åt andra hahah! Första avramlingen då. Dock blire ingen tårta imorgn, så kul ska vi inte ha det haha. Det gick väll inte alls bra idag, men hoppade iaf oxern upp till ca 1 meter och kom så nära som möjligt som jennie sagt åt mig att göra så det kändes ju bra. Hon var inte allt för springig heller vilket är posetivt :) Nästa vecka blire hårdträning och dessutom hoppträning haha så då blire roligare.


jag och coffy hoppar bland våra sista språng tsm <3

I miss you my little sunshine.

Nu börjar jag inse & förstå... Nu börjar jag inse att du verkligen inte är min. Att det aldrig kommer bli så. Det tog mig ca. 3 månader. 3 månader där ingen kan tänka sig hur dåligt jag mått pga saknaden av dig. Det enda jag vill är att träffa dig. Ingen häst, då menar jag ingen, kommer betyda lika mycket som du gjorde. För du var alldeles speciell. Jag är rädd för att säga det ibland. Men som dig hittar man ingenstans, det vi gick igenom är det inte många som gjorde. Jag var så stolt över dig när jag lämnade över dig till din nya ägare. Men det jobbigaste av allt var nog inte att förlora dig, utan att se dig åka ifrån utan att du visste vart. Utan att du visste vart du skulle hamna.

Jag saknar dig för varje lilla sekund som går.. jag tänker på dig ofta. Hela mitt rum är fullt av bilder på oss. Du är så vacker. Dark coffee, det är dig jag tänker på när jag känner mig ensam, när jag känner att världen är emot mig .. då vill jag bara gå ner till dig och krama om dig.. men du finns inte längre där. Fan. Jag måste verkligen få träffa dig.. min älskade ponny. <3 words can't explain..
sista dagen ..önskar jag kunde få träffa dig snart..

Intervaller

idag efter att jag slutade skolan gick jag direkt ner och mockade, fyllde på torv och gjorde höpåsar. Sen tog jag in min tjej och spolade av henne, borstade av det värsta och försökte komma ut när det var som soligast :) Ville rida ut ensam och intensiv träna på rakbanan. Camina var lite kinkig i början och ville inte gå förbi kansliet, men fick hjälp av en lärare som gick brevid och sen kom jag ner för barackbacken utan problem och ut på rakbanan. Började att jobba henne 500 meter i bara trav, hon gick otrolig fint och övergången från skritt till trav var klockren. Höll formen och jobbade bra under sig. Sen tillbaka körde jag kortkortkortkort galopp haha. Kändes som om vi galopperade på stället. Men det är nyttigt för henne och så att hon inte lär sig att sticka på rakan. Så 500 meter kort galopp. Sen vände vi och körde 500 meter i hennes egna tempo altså normal galopp. Och så sista 500 meterna hemåt släppte jag av henne, haha shit vad hon drog på! Gick så fort att mina ögon bara rann och ansiktet åkte bakut hahha XD Men fick stopp på henne lätt och travade barackbacken upp sen skrittade jag hem med en glad hest! Är otroligt nöjd över vårt pass. Hennes kondis kommer bli så jävla bäst snart.


Dressyrhjälp

Hejsan! Idag red Jenny (bergas fritidsledare) min 'lilla' tjej. Hon tyckte hon var jätte fin, men att det finns rätt mkt att utveckla och jobba på. Vilket är kul hihi! Hon tror Camina kommer kunna gå MSV dressyr om hon jobbas rätt. Jennie och jag har gjort en deal att hon ska rida dressyr på henne på helgerna och så småning om ut och tävla. Askul faktiskt! haha :) hon var verkligen jätte fin med henne. Och så kunde hon en början på att trampa under sig. Piaff. Haha så det är väll bara att jobba på. Blev ett rätt hårt pass för henne så imorgon ska jag nog bara rida ut och

Här får ni en video från igår när jag lös longerade henne <3


Hoppning här om veckan

Hello slänger in någon bild från hoppträningen i torsdags!Bilder tagna av Johannas pappa.


Bloggen har vart lite avstängd

Hej folket. har haft lite mycket dessa dagar och har inte funnits tid att blogga alls faktiskt. Men nu har jag fått bilder att lägga upp och är på berga nu. SÅ nu börjar uppdateringen som vanligt! förlåt :)

Idag longerade jag Camina. Hon var superduper duktig och gick jätte bra. Lät johanna testa också, det gick också sjukt bra. Sen plockade jag bort hennes saker och löslongerade henne. Så jävla duktig!! Fick faktskt en video, ska försöka ladda upp den imorgon. Är så himla trött så kan nog inte göra det.

Men sen stod jag och johanna och bara mös med henne i flera minuter. SÅ himla gullig. Jag gillar henne bara mer och mer för varje dag.

idag fungerar inte mitt internet alls bra på berga så bilderna som vi tagit kan inte läggas upp.

Det är vi 4a nu.. <3

Första hoppträningen!

Idag tränade jag julia & Johanna för jennie (Caminas förra ägare) gick helt okej! Jag menar Camina är hur duktig som helst och hoppar upp sig hur nära jag än kommer. Men jag behöver sluta störa henne för hon klarar typ allt själv, lite halvhalter så kommer hon lugna ner sig. Men ja, somagt, ska bli kul att börja träna nu! Bilder och videos kommer i helgen! Imorgon ska jag bara ta det lite lugnt med henne.


och DÄR sprack ridschemat

hello folket! Idag skulle jag ju hoppa som jag skrivit på schemat längre ner. Men eftersom jag har hoppträning imorgon så blev det lite ändringar. blev mjukgörande i ridhuset. Gick helt OK, hon var lite springig och försökte komma undan arbetet på lite olika sett haha, men på slutet gick de otroligt bra faktiskt. Hon lugnade ner sig men jag var så trött så kunde knappt rida mer. Så avslutade med att rida igenom henne i skritten den sista kvarten.


haha charmig jag är ;)

Än så länge följer jag ridschemat

Idag red jag på utevolten med johanna. Gick inte så jätte bra, hon är så himla stel i ena sidan.. och sen blev hon bara spänd och ville för det mesta springa. Delvis gick det helt okej och man får väll glädja sig åt dom stunderna :) Johannas pappa fotade så det kommer lite bilder när jag fått dom skickade!


Sen fick lite frågor:

anna :)
Hej hej!
Först av allt vill jag bara säga grattis till cammie! hon är verkligen jättefin :)
sen har jag tre frågor om Berga:
vet du vad det är ungefär för antagnings poäng
vad är det för typ av linje? Samhälle, natur?
Och behöver man ta med sig egen häst eller finns det hästar man kan rida på där? :)
toppen blogg!
Kram!

svar: tack så mycket! Vad snäll du är!
1. Antagningspoängen är ju varierande men oftast låg, brukar inte va några problem att komma in så länge man är godkänd i kärnämnerna.
2. Linjerna är olika, men nu har dom ändrat sig efter nya lagar. Så man kan välja mellan natur-häst eller sam-häst, häst-häst eller lantbruk-djur.
3.  nejdå, det behöver man inte skolan har ridhästar och travhästar att rida på lektion.

Anonym om <font face="tahoma">man glömmer inte första uteritten:
Vart har du köpt tröjan? Din häst är så fin och ni passar otroligt bra tillsammans! Kommer bli super kul och spännande att följa er två :) Älskar din blogg, kram <3
Svar: Köpte den på globen horseshow förra året men brukar finnas lite överallt i hästbutiker där dom säljer KL grejer! Tack så mycket :) kram kram!

En fråga måste besvaras!

Fick en fråga om jag rider två gånger om dagen.

Svaret är då, vanligtvisst inte. Det var typ första gången på hur länge sen som helst. Men eftersom jag kom till stallet tidigt och var ledig hela dagen så kunde jag lika gärna passa på. Hon älskar att tränas och vill mer än gärna komma ut och jobba lite. Hon är i rätt kondition och musklad för att orka 2 små ynka pass ;). Men annars rider jag en gång om dagen.

Måndag:
Uteritt/intervaller på morgonen, Dressyr ridhuset
Tisdag: Dressyr utevolten
Onsdag: Hoppning ridhuset
Torsdag: Dressyr/longering
Fredag: Markarbete
Lördag: Vilodag
Söndag: Uteritt/intervaller


jag och coffy på utevolten för ett år sedan.. <3

The second ridpass

Red somsagt en gång till idag. Kom precis tillbaka från stallet. Red lite mjukgörande i ridhuset, gick verkligen jättefint men protesterade lite i början när jag drog bak skänkeln och trök in. Altså, med coffy var det bara ben bara ben, nu är det inga ben inga ben. Känns ju lite.. tvärtom. Haha men jag gillar det! Blev ett intenstivt pass. Sen fixade jag i stallet och fylle på torv, sköljde av camina och gödade henne med massa äpplen. Så himla söt ju kan inte sluta haha!
min häst är inte alls matglad.. och har inte alls lång hals.. XD

Utomhuspromenix i höstsolen


hihi når knappt upp att pussa henne på mulen ^^,

Jag älskar morgonritter

Idag var jag ledig från skolan. Men åkte ut runt 8a tiden endå för att rida en morgonritt. Joinade sara, gullman och cassandra på deras upptäcksfärd efter klätterbackar i skogen. Det blev inte så mycket, men kul att komma ut i skogen i alla fall. Dock ska det finnas "klippiga bergen" här någonstans där man kan klättra riktigt bra med hästarna så vi ska leta upp den. Eftersom det blev en lugn tur i skogen ville jag köra lite intervall på rakan. Helt själv blev jag! Men Camina klarade det så bra så. Blev kort galopp ditåt. Och sedan hemåt var det svårare. Haha hon ville verkligen öka på, tur att hon är så snäll på att stanna! :) Blev 1km galopp totalt och hon blev totalt dyngsur (jag med) för hon stressade upp sig ganska mycket sen somsagt. Men ja, hennes distanskondis behöver byggas upp! Så blev en rejäl dusch efter och ut och gå runt berga i kanske 20 minuter tills hon torkade så släppte jag henne i hagen så fick hon lite lunchhö. Nu får hon vila till efter middagen sen tänkte jag rida lite lätt i ridhuset och mjuka upp henne! Fintjej <3


ett gott skratt med "stallkompisar" haha lol :3

kan inte förstå att du är min.

Jag kan erkänna, jag fattar inte att du är min. Du känns inte som min. Jag är så skeptisk mot allt, och vågar inte slappna av förens jag känner dig och vet hur du fungerar. Vill inte misslyckas. Vill bara att allt ska flyta på. Det känns som om det är min tur. Och jag ska ge dig all kärlek du förtjänar. En vecka med dig idag. Helt underbart!


trött tjej efter ett intensivt pass :)

Blev ingen hästbloggning igår..

Igår hann jag aldrig blogga. Men idag kan jag! Igår longerade jag camina, det gick verkligen bra. Förutom att hon trillar in lite i ett varv. Men hon lyssnar så otroligt bra! Måste bara lära mig vilka signaler hon lyssnar på. Hon föredrar kroppsrörelser. Nej, jag tror hon kommer kunna löslongeras faktiskt haha. Så duktig e hon. Pappa filmade faktiskt så här får ni en video.

Idag får hon en vilodag. Bara ta de lugnt och bara vara! Tror hon kan tycka det är skönt. Så himla mycket nya intryck och saker som hänt denna vecka så hon får lite tid att smälta vart hon hamnat :)


jag tycker det gick bra för att vara andra gången jag longerar henne :)

Man lär sig något nytt varje dag, visst cammie?

haha idag var så att cammie inte ville in i spolspiltan. Så fick hjälp av emma och vi backade in henne och då gick det super. Så hon blev ju ren och fin efter att ha vart alldeles lerig! Efter middagen red jag ute på volten. Hoppade som högst 1.05. Sen kom vi lite nära och då hoppade hon upp sig över stolparna XD Haha måste vart kul att se från marken faktiskt. Frida, Emelie & Issi bara garvade! Tror dom fick någon bild och video så det kommer väll lite sen! I alla fall blev Camina jätte pigg och tyckte det var skit kul. Hon var grymt duktig och jag var jätte trött efter :) Stod bara och mös med henne efter och pysslade om henne. Min fina tjej!